Director Firme Gazduire web Romania - Web Design - Comert electronic - Afaceri Online Romania - Servicii Internet

 

 

Home

Director

eShops

 Articole

 Linkuri

  Adauga: Firma | Link | Articol  

  Cauta: Gazduire | Produs | Articol  

> Articole > eBusiness > Cel mai mare targ de tehnologie inovativa din Sud Estul Europei dedicat sectorului business - Binary 2005

Titlu: Cel mai mare targ de tehnologie inovativa din Sud Estul Europei dedicat sectorului business - Binary 2005
Data : 2005-07-01
Descriere: Asociatia Romana pentru Industria Electronica si de Software (ARIES) va organiza, in perioda 28-30 septembrie, la Romexpo, cea de-a VIII-a editie a celui mai mare targ de tehnologie inovativa din Sud Estul Europei dedicat sectorului business - Binary 2005

Pentru editia din acest an si-au anuntat participarea peste 100 de firme si institute de cercetare din Romania - dezvoltatori de produse software si electronice, firme care activeaza in domeniul telecomunicatiilor, integratori de solutii informatice, companii cu real potential inovativ in domeniul tehnologiei informatiei.

De asemenea, Binary 2005 va avea si o participare internationala - aproximativ 30 de firme, institute de cercetare si institute europene.

ARIES estimeaza pentru editia din 2005 a Binary, un numar de 4.000-5000 de vizitatori, reprezentanti ai sectorului business din diverse domenii de activitate.

Binary va cuprinde nu numai o expozitie, ci si un targ comercial, programe de comunicari si conferinte, alaturi de Competitia pentru Distinctiile Nationale pentru Cele Mai Bune Realizari Software si Concursul e-Idea.

Evenimentul vine in intampinarea cerintelor pietei, obiectivele principale fiind promovarea industriei de profil din Romania pe plan national si international, facilitarea contactului intre firmele producatoare, cercetatori, organisme universitare si potentialii lor clienti, dar si recunoasterea prin distinctii nationale a celor mai bune realizari din domeniu. De asemenea, obiectivele Binary sunt de a stimula implicarea tinerilor in viitorul industriei electronice si de software, crearea de oportunitati pentru angajarea acestora in cadrul companiilor romanesti, stopand pe aceasta cale „exportul de minti luminate” precum si atragerea unor parteneriate strategice cu organisme guvernamentale care sa contribuie la promovarea obiectivelor propuse.

Structurat in jurul a doua concepte fundamentale – performanta tehnica si imbunatatirea imaginii – Binary apartine acelui tip de manifestari care atrage un numar de participanti de inalta clasa din industria romaneasca. De asemenea, Binary 2005 este o usa deschisa in calea investitorilor straini care doresc sa obtina pe aceasta cale o imagine reala, necosmetizata, a realizarilor din acesta ramura a economiei romanesti.

ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din Romania si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri romanesc al industriei, precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta in Romania pentru industria electronica si software, avand in acest moment peste 360 de membri cotizanti.

http://financiar.rol.ro/stiri/2005/06/198015.htm

 

WHR.RO - Director Gazduire web si Inregistrare domenii in Romania. - Contact: info (@) whr.ro .

Gazduire web | Inregistrare domenii | Web Hosting Companies