Director Firme Gazduire web Romania - Web Design - Comert electronic - Afaceri Online Romania - Servicii Internet

 

 

Home

Director

eShops

 Articole

 Linkuri

  Adauga: Firma | Link | Articol  

  Cauta: Gazduire | Produs | Articol  

> Articole > Software > BitDefender a lansat solutia antivirus si antispam pentru servere de mail FreeBSD

Titlu: BitDefender a lansat solutia antivirus si antispam pentru servere de mail FreeBSD
Data : 2005-05-24
Descriere: Divizia de Securitate a Datelor (BitDefender) din cadrul companiei Softwin a lansat produsul BitDefender for FreeBSD Mail Servers - protectie antivirus si antispam prin scanarea mesajelor e-mail primite si trimise, informeaza un comunicat al companiei.

Divizia de Securitate a Datelor (BitDefender) din cadrul companiei Softwin a lansat produsul BitDefender for FreeBSD Mail Servers - protectie antivirus si antispam prin scanarea mesajelor e-mail primite si trimise, informeaza un comunicat al companiei.


Utilizatorii vor gasi produse special dedicate celor mai populare servere de mail: Sendmail (cu interfata Milter), Postfix, qmail, Courier, dar si un proxy SMTP, care asigura integrarea cu alte tipuri de servere de mail. FreeBSD este unul dintre cele mai stabile sisteme de operare, folosit cu precadere de marii furnizori de servicii pe Internet, unul dintre ei fiind Yahoo. Din primele 50 de servere cu cel mai mare uptime (timp de functionare fara intreruperi) din lume, jumatate ruleaza FreeBSD. Multe dintre aceste servere functioneaza continuu chiar si 4 ani.


BitDefender for FreeBSD incorporeaza cinci tehnologii de actualizare: automata, manuala, programata, incrementala si "Update Pushing", reducand la minim pericolul infectarii cu un virus nou. Produsul include totodata filtre antispam si solutii de administrare de la distanta. Prin tehnologia "Update Pushing", actualizarea antivirusului de pe serverelor clientilor se va realiza in timp real si automat de catre serverele BitDefender, fara sa se astepte actualizarea programata. Acest sistem a fost dezvoltat de specialistii romani si constituie un avantaj tehnologic fata de celelalte solutii antivirus.


"BitDefender a avut o evolutie dinamica pe piata Linux, iar acum a sosit momentul sa ne extindem in domeniul mai vast al sistemelor de operare bazate pe Unix. Stransa colaborare pe care am avut-o in dezvoltarea acestui proiect cu comunitatea FreeBSD ne-a asigurat ca produsele se ridica la cel mai inalt nivel de securitate", a declarat Alexandru Balan, BitDefender Product Marketing Manager.


Produsul BitDefender for FreeBSD Mail Servers este disponibil pentru download pe http://www.bitdefender.ro. BitDefender � ofera solutii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate in mai mult de 100 de tari.

Sursa: http://stiri.rol.ro

 

WHR.RO - Director Gazduire web si Inregistrare domenii in Romania. - Contact: info (@) whr.ro .

Gazduire web | Inregistrare domenii | Web Hosting Companies