Director Firme Gazduire web Romania - Web Design - Comert electronic - Afaceri Online Romania - Servicii Internet

 

 

Home

Director

eShops

 Articole

 Linkuri

  Adauga: Firma | Link | Articol  

  Cauta: Gazduire | Produs | Articol  

> Articole > Software > Microsoft va adopta formatul XML pentru Office

Titlu: Microsoft va adopta formatul XML pentru Office
Data : 2005-06-04
Descriere: Microsoft Corp., cel mai mare producator mondial de programe software, a anuntat joi ca formatul XML, format de date utilizat frecvent in mediul de afaceri, va deveni un format standard in urmatoarea versiune a programului Microsoft Office ce urmeaza sa a

Microsoft Corp., cel mai mare producator mondial de programe software, a anuntat joi ca formatul XML, format de date utilizat frecvent in mediul de afaceri, va deveni un format standard in urmatoarea versiune a programului Microsoft Office ce urmeaza sa apara pe piata anul viitor, informeaza Reuters.


Formatul XML (Xxtensible Markup Language) este utilizat pentru a transfera blocuri mari de date intre diferite programe, computere si organizatii. Microsoft a precizat ca viitoarea versiune a programului Microsoft Office, denumita "Office 12", va beneficia de un nou format default XML pentru bine-cunoscutele programe Word, Excel si Powerpoint. Astfel, Microsoft intentioneaza ca vechile formate default pentru Word, Excel si Powerpoint ".doc" ".xls" si ".ppt" sa fie schimbate in noile formate default ".docx," ".xlsx" and ".pptx". Liderul mondial de pe piata software a anuntat ca va furniza alte detalii cu privire noul format XML cu ocazia reuniunii anuale TechEd, cel mai important eveniment anual de pregatire tehnica pentru produsele si tehnologiile Microsoft, ce debuteaza saptamana viitoare in Orlando, Florida.


Daca in prezent actuala versiune a programului Microsoft Office are preturi de cost cuprinse intre 150 si 400 de dolari, in functie de editie, rivalul Sun Microsystems Inc. ofera atat programul software gratuit OpenOffice cat si programul StarOffice la un pret de 80 de dolari, ambele incluzand si formatul XML.


Sursa: http://stiri.rol.ro

 

WHR.RO - Director Gazduire web si Inregistrare domenii in Romania. - Contact: info (@) whr.ro .

Gazduire web | Inregistrare domenii | Web Hosting Companies