Director Firme Gazduire web Romania - Web Design - Comert electronic - Afaceri Online Romania - Servicii Internet

 

 

Home

Director

eShops

 Articole

 Linkuri

  Adauga: Firma | Link | Articol  

  Cauta: Gazduire | Produs | Articol  

> Articole > Comert electronic > Leu Virtual - sistem de plata virtual oferit de firma de securitate on-line TwoRasty

Titlu: Leu Virtual - sistem de plata virtual oferit de firma de securitate on-line TwoRasty
Data : 2005-05-24
Descriere: Firma de securitate on-line TwoRasty - a dezvoltat un sistem de plata virtuala e-currency pe leuvirtual.ro..

Firma de securitate on-line TwoRasty - a dezvoltat un sistem de plata virtuala Ťe-currency ť pe leuvirtual.ro, care permite oricarei persoane fizice si juridice sa cumpere absolut orice de pe Internet, informeaza un comunicat al companiei.

LeuVirtual este un sistem care se adreseaza, in primul rand, magazinelor de comert on-line care beneficiaza de o interfata extrem de simplu de implementat, lipsa oricaror comisioane pentru folosirea sistemului, dar si de un grad de securitate ridicat, prin faptul ca toate tranzactiile se vor face pe site-ul mama. De asemenea, sistemul este destinat si cumparatorului on-line care stie sa caute pe Internet ceea ce doreste sa cumpere.

Sistemul LeuVirtual simplifica acest proces de vanzare-cumparare, tranzactiile fiind facute direct intre vanzator - site si cumparator, fara intermediul unui card sau al unei banci.

Potrivit firmei TwoRasty, oricine isi poate deschide un cont pe http://www.leuvirtual.ro, poate transmite bani prin mandat postal, banca sau western union, bani care se regasesc apoi transformati in acest e-currency, in contul persoanei respective. 1 leuvirtual a 1 leu, iar in ceea ce priveste valuta se folosesc cursurile de schimb ale BNR din ziua in curs.

Un cont pe LeuVirtual se poate deschide completand un simplu formular. Singurul comision practicat de sistem este cel de 0,9 la suta la tranzactiile intre conturi. De asemenea, se mai percepe o taxa de 500.000 lei in cazul deschiderii unui cont preferential (alegerea unui numar de cont dorit) toate celelalte operatiuni de retragere, depunere fiind netaxabile.

Pe baza cotractelor incheiate cu banci internationale, acest sistem poate fi asociat si cu carduri de debit, adica orice persoana care are un cont pe LeuVirtual si calatoreste in strainatate sau in Romania poate retrage numerar de la orice ATM din lume care afiseaza sigla cardului utilizatorului adica - Maestro si Cirrus.

Depunerea si retragerea de numerar din contul de LeuVirtual� se fac prin metodele clasice: mandat postal, ordin de plata sau Western Union.

Procedura de depunere de fonduri se realizeaza prin alegerea metodei de depunere (Western Union, Mandat Postal, E-mandat, Transfer Bancar) completarea unui formular existent pe site, confirmarea formularului si apoi efectuarea tranzactiei in functie de metoda aleasa. Finalizarea tranzactiei este direct influentata de timpul alocat procedurilor de transfer de catre tertii alesi. Dupa confirmarea tranzactiei de catre terti, accesul la fondurile cumparate in LeuVirtual� este imediat. Pana la obtinerea confirmarii, in contul utilizatorului, tranzactia apare ca fiind in asteptare, astfel incat acesta poate renunta oricand la efectuarea ei.

In ceea ce priveste procedura de retragere, aceasta se realizeaza prin alegerea metodei de vanzare (Western Union, Mandat Postal, E-mandat, Transfer Bancar sau debit card), completare formular si confirmare formular. Aceste tranzactii nu raman in statut de asteptare, odata incheiata procedura de vindere, fondurile vor fi expediate in functie de metoda aleasa. In cazul in care utilizatorul este si posesor de card, la sectiunea"vinde", va aparea in tabelul tertilor si posibilitatea de retragere de fonduri direct de pe card-ul/card-urile asociate contului respectiv.

Site-urile de comert on-line care promoveaza cu un simplu link sistemul Leu Virtual pot castiga un comision de doi la suta din sumele tranzactionate prin intermediul lor.

In prezent, doar trei site-uri sunt partenere la leu virtual si anume zile.ro � cadouri pentru absolut orice ocazie, platestefactura.ro � plata facturilor pentru Connex, Orange, bidding.ro � licitatii on-line pentru produse.

Administratorul sistemului LeuVirtual - firma Two Rasty este o firma de securitate on-line care lucreaza pentru pietele externe cum ar fi - Europa, America de Nord etc. Firma securizeaza de la servere la retele de Internet, undernet, LAN-uri si Intranet.

Two Rasty s-a infiintat in 2000 si a lucrat pe partea de servicii de securitate. Este o firma cu capital romanesc, fiind partenerii Great Gurov Ltd., proprietarii sistemului sistemului LeuVirtual in Romania.

Sursa: http://stiri.rol.ro

 

WHR.RO - Director Gazduire web si Inregistrare domenii in Romania. - Contact: info (@) whr.ro .

Gazduire web | Inregistrare domenii | Web Hosting Companies